Od gospodarki planowej do gospodarki rynkówej: tempo i etapy transformacji systemowej. - Dabrowski, Marek
Politické pozadie ekonomického vývoja. Reforma a transformácia. Podstata a kľúčové zložky ekonomickej transformácie. Makroekonomická stabilizácia. Liberalizácia a reformy inštitúcií. Privatizácia. Sled procesu zmien. Zhrnutie záverov.