Přechod ke svobodným trhům: dilema podstaty a změny. - Zelený, Milan
Kritika devastácie a rozpadu ku ktorému došlo v priebehu posledného roka v bývalých socialistických krajinách. Ani západ ani východ nevie, ako transformovať socialistické ekonomiky. Kritériá dosiahnutia výkonnosti akéhokoľvek sociálno-ekonomického systému v makro- i v mikroekonomickom rozmere. Ich porušenie v ČSFR. Náčrt cesty vedúcej k postupnej úspešnej transformácie ekonomiky na ekonomiku slobodného trhu.