Senior officials from Argentina, Chile, and Mexiko reflect on economic reforms.
Správa Skupiny 30, založená na referátoch čelných predstaviteľov Argentíny, Chile a Mexika o povahe a výsledkoch trhovo orientovanej hospodárskej politiky v ich krajinách. Mexiko: daňová reforma, privatizácia a liberalizácia obchodu. Chile: racionalizácia daňového systému, odstránenie regulácie cien, odstránenie netarifných prekážok obchodu, privatizácia všetkých sektorov, vytvorenie súkromného systému sociálneho zabezpečenia, finančná liberalizácia. Argentína: nabehnutie privatizácie, premena centrálnej banky na menovú komisiu zabezpečujúcu reálne podloženú menu.