Warianty prywatyzacji przedsiebiorstw Panstwowych a proces przemian strukturalnych. - Sadowski, Z.
Sporné problémy privatizácie. Dva varianty privatizácie štátnych podnikov. Privatizácia a premeny ekonomickej štruktúry. Štrukturálna politika štátu. Výhody a nevýhody rozličných metód privatizácie vlastníctva. Privatizácia správy. Záverečná úvaha.