<An> extension of mixed estimation, with an application to forecasting new product growth. - Kennedy, Peter
Metóda a technika zmiešaných odhadov - výklad pojmu, teoretické opodstatnenia, dôvody a kontraverzie jej použitia. Použitie tejto techniky na prognózovanie tempa rozvoja na trhu nových výrobkov. Model Bass - použitie zmiešaných odhadov v modeli Bass.