Variantná prognóza vývoja čs. ekonomiky v rokoch 1992 a 1993.
Postup spracovania a zhrnutie hlavných výsledkov. Vývoj ekonomiky v ČSFR v roku 1991. Prognóza základných makroekonomických ukazovateľov. Východiskové predpoklady a scenáre jednotlivých variantov prognózy. Výsledky modelovej prognózy vývoja ekonomiky ČSFR na roky 1992-93.