Management ökologischer Risiken in der Produktionsplanung. - Kistner, K.P
Model lineárnej analýzy pre plánovanie objemu produkcie a jeho využitie pre výskum stochastických výkyvov koeficientov výroby a čistiacich kapacít. Ekologické riziká v plánovaní výroby. Základný model taktického plánovania produkcie a zohľadnenie systematického rizika. Stochastické variácie hraníc emisií. Vzťah čistiacich kapacít, objemu výroby, stupňa bezpečnosti. Stochastické variácie koeficientov emisie. Úlohy strategického a taktického plánovania výroby.