Aspekte gemeinsamer Agrarpolitik 1991.
Vývoj poľnohospodárstva v SRN v r. 1991. Ceny poľnohospodárskych produktov v SRN. Poľnohospodárska politika ES. Poľnohospodársky rozpočet ES. Cenová politika ES v oblasti poľnohospodárskych výrobkov. Prepočítavací kurz a menové vyrovnanie v rámci spoločného agrárneho trhu ES. Uruguajské kolo GATT a nezhody medzi USA a ES v otázkach obchodu s poľnohospodárskymi výrobkami. Východoeurópske poľnohospodárstvo a ES.