Nástroje zemědělské politiky - zkušenosti zemí ES. - Burešová, M.
Možnosti využitia skúseností z ES pre tvorbu absentujúcej poľnohospodárskej politiky. Špecifiká výroby agropotravinárskeho komplexu. Sústava ekonomických nástrojov po 2. svetovej vojne. Tvorba spoločnej poľnohospodárskej politiky ES, jej nástroje a financovanie. Pracovné sily a poľnohospodárske podniky ES. Výsledky agrárnej politiky a jej súčasná reforma.