Néhány észrevétel a "Gondolatok, javaslatok a Kormány készülö agrárpolitikájához" cimü tanulmányhoz. - Ferenci, T.
Poznámky k uvedenému článku z časopisu Pénzügyi szemle č. 6/1991. Úloha štátu pri utváraní novej agrárnej politiky (subvencie, cenové garancie, intervencie do poľnohospodárskeho trhu, daňová politika). Zásahy do zmien vo vlastníckych vzťahoch a úloha štátu pri riešení sociálnych dôsledkov privatizácie. Úloha vertikálnej integrácie pri tvorbe novej agrárnej politiky.