Podporíme poľnohospodárstvo z vlastného vrecka? - Kabát, Ladislav
Úlohy Svetovej asociácie poľnohospodárskych ekonómov a Európskej asociácie a jej čs. pobočky. Rozhovor s predstaviteľom tejto Asociácie L. Kabátom, rektorom VŠP v Nitre. Pohľad na čs. poľnohospodárstvo. Problematika nedostatočného dotovania čs. poľnohospodárstva. Pohľad zahraničných odborníkov na transformáciu čs. poľnohospodárstva. Zmeny v štátnej dotačnej politike ako ako nevyhnutný predpoklad k prežitiu čs. poľnohospodárstva v procese invázie lacných potravín zo Západu.