Les implantations industrielles francaises dans les nouveaux pays industrialisés. - Cling, J.-P
Štyri veľké francúzske viacnárodné skupiny (Thompson, Rhône-Paulenc, Alcatel-Alsthome a Saint-Gobain) uskutočňujú dve tretiny celkového obchodu s Brazíliou a Mexikom. Štyri výrobné sektory realizovali 90 perc. zahraničného obchodu. Trhy Latinskej Ameriky. Francúzsky priemysel v nových industrializovaných krajinách. Investície do ázijských krajín.