Integración del transporte para la competitividad nacional y empresarial. - Buen Richkarday de, Ó.
5 podmienok, ktoré kvalifikujú transportný systém. Logistika zapojenia dopravy. Medzinárodná doprava. Telekomunikácia a informatika dopravy. Kamionová technológia a manipulácia s tovarom.