Telekomunikačné aspekty rozvoja informačnej infraštruktúry. - Hreščák, M.
Príčiny demonopolizačných tendencií v telekomunikačnom sektore. Koordinácia medzinárodnej výskumnej spolupráce v oblasti telekomunikácií. Nedocenenie významu telekomunikácie v Česko-Slovensku. Zásady novej telekomunikačnej politiky.