Do cestovního ruchu se musí investovat. - Josífko, J.
Rozhovor s predsedom Asociácie českých súkromných kancelárií o cieľoch Asociácie, o ochrane čs. občanov v zahraničí, o problémoch práce v oblasti cestovného ruchu a o tom, ako Asociácia prispieva ku zvýšeniu čs. aktívneho zahraničného cestovného ruchu.