Hľadáme východisko. - Kotová, J.
Charakteristika posledných opatrení zameraných na rozvoj cestovného ruchu v SR, regionálnych projektov cestovného ruchu, programu rekvalifikácie pracovníkov, spolupráce so zahraničnými podnikateľmi, privatizácie hotelov a zariadení cestovného ruchu atď. Úlohy a ciele stojace pred oblasťou cestovného ruchu. Príprava návrhu zákona o cestovnom ruchu a fonde cestovného ruchu.