Nastúpi namiesto kvantity kvalita? - Haplová, L.
Rozhovor s prezidentkou Slovenskej asociácie cestovných kancelárií (SACK) o úlohách Asociácie, o pohnútkach vstupu podnikateľov v cestovnom ruchu do Asociácie a o príčinách útlmu v záujme čs. občanov cestovať do zahraničia.