Naši turisti v zahraničí.
Štúdia o vývoji trhu cestovného ruchu v ČSFR, ktorú si dalo vypracovať rakúske Informačné centrum pre dovolenky. Údaje o rozsahu zahraničných ciest čs. občanov v r. 1991, o počte prenocovaní v zahraničí, o výdavkoch čs. občanov za zahraničné cesty a o ich štruktúre, o územnom zameraní zahraničných ciest čs. občanov a o účeli týchto zahraničných ciest.