Ve znamení profesní prestiže. Nad posláním Asociace cestovních kanceláří ČSFR. - Freidinger, O.
Rozhovor s tajomníkom Asociácie cestovných kancelárií ČSFR o hlavnom poslaní Asociácie, o podmienkach členstva v Asociácii, pôsobenie Asociácie na plnenie cieľov - skvalitňovanie služieb, dodržiavanie etiky a kultúry v odbore. Zdôvodnenie potreby vytvorenia Rady pre cestovný ruch na federálnej úrovni. Charakteristika bezprostredných aktivít Asociácie.