Hedonic prices for a nondurable good: the case of breakfast cereals. - Stanley, L.R
Aplikácia metód odhadu ľubovoľných cien trvanlivých tovarov na cereálie, určené na raňajky, čo je netrvanlivý tovar. Pomocou metódy maximálnej pravdepodobnosti sa odhaduje funkcia ľubovoľnej ceny na dátach z troch veľkých supermarketov. Prehľad faktorov, ovplyvňujúcich cenu.