Index spotřebitelských cen v USA. - Kudlák, K.
Zavedenie a história indexu spotrebiteľských cien (CPI - consumer price index) v USA. Konštrukcia indexu a zber údajov o cenách. Náhrady položiek a porovnávanie kvality. Využitie a publikovanie indexu spotrebiteľských cien.