Vztah cena - spotřebitel v tržní ekonomice. - Gajdoš, P.
Riešenie otázok cenovej hladiny a cenovej štruktúry v trhovej ekonomike. Liberalizácia cien a cenová náprava. Ceny regulované a voľné (neregulované). Požiadavky ochrany spotrebiteľa v oblasti cien. Práva a povinnosti predávajúcich a spotrebiteľov.