Obecní služby a bydlení. Ceny veřejných statků. 9. - Šíp, E.
Deviata časť seriálu k cenám verejných statkov. Analýza obecných služieb a nájomného z bytov a nebytových priestorov. Dve trhovo prijateľné cesty zabezpečovania municipiálnych služieb: prostredníctvom verejných alebo účastinných spoločností a pridelovania koncesií na jednotlivé služby. Určovanie nájomného podľa vlastníckej diferenciácie. Cieľový stav v oblasti bývania. Maximálne ceny nájomného z nebytových priestorov a cieľový stav deregulácie nájomného aj v tejto sfére.