<Der> Markt für Zucker.
Svetový trh cukru v r. 1991. Rozhodujúci vplyv vojny v Perzskom zálive a zmien vo východnej Európe na pokles dopytu a cien cukru. Trh cukru ES. Zníženie plôch pestovania cukrovej repy v SRN, Francúzsku a V. Británii. Pokles výroby cukru v ES. Trh cukru v SRN. Nepočíta sa tu s odbytovými problémami.