<Die> Märkte für Eier und Geflügelfleisch.
Svetový trh vajec v r. 1991. Nepatrný rast výroby vajec. Dovoz a vývoz vajec. Ceny vajec na trhu ES. Svetový trh mäsa hydiny. Značný nárast podielu hydiny na svetovej výrobe mäsa. Trh mäsa hydiny v ES. Rast výroby mäsa hydiny v ES. Zvyšujúci sa podiel morčacieho mäsa.