<Die> Märkte für Getreide, Eiweissfuttermittel und Kartoffeln.
Svetový obilninový trh v r. 1991. Pokles výroby obilia v dôsledku nepriaznivých poveternostných podmienok. Obchod s pšenicou na svetovom trhu ovplyvnený nižším dovozom ZSSR. Svetové ceny pšenice a jej export z USA a krajín ES. Sporné otázky subvencií exportu. Stagnujúci svetový trh olejnín. Ceny bielkovinových krmovín. Olejniny a strukoviny v ES. Obilninové prebytky v ES. Zemiaky na svetovom trhu