<Die> Märkte für Milch und Fette.
Medzinárodný trh olejnín a tukov. Pokračovanie expanzie výroby olejnín. Voľný trh olejnín. Prognóza rastu výroby olivového oleja. Pokles výroby kokosového oleja. Rast svetovej spotreby olejnín a tukov. Nejednotný cenový vývoj. Zastavený rast výroby mlieka. Klesajúci dopyt spôsobuje problémy mliekarenskému odvetviu ES. Medzinárodný obchod s výrobkami z mlieka. Situácia na mliečnom trhu nových spolkových krajín.