<Die> Märkte für Schlachtvieh und Fleisch.
Svetový trh jatočného dobytka a mäsa. Trh hovädzieho mäsa bol v r. 1991 poznačený cyklickými výkyvmi produkcie vo Východnej Európe. Vybrané svetové ceny hovädzieho mäsa. Nepatrný rast výroby bravčového mäsa. Ceny ošípaných v USA a ES. Baranie, jahňacie a kozie mäso. Trh jatočného dobytka a mäsa ES. Dopyt a ceny mäsa v SRN. Ceny ošípaných v SRN.