K právní ochraně hospodářské soutěže. 2. - Marek, K.
Úrad pre hospodársku súťaž ako orgán vykonávajúci ochranu hospodárskej súťaže. Jeden federálny a dva republikové úrady. Zákonná úprava pôsobnosti úradu. Sankcie za porušenie povinnosti stanovených zákonom. Charakteristika kartelového registra, jeho úloh a zásad. Postup orgánov štátnej správy proti vzniku monopolného postavenia podniku. Ďalšie oblasti, ktoré rieši zákon.