Kennen Ihre Mitarbeiter Ihre Marketinggrundsätze? - Estermann-Möllfors, M.
Príčiny obchodných neúspechov - chýbajúca interná marketingová informácia. Potreba poznania marketingovej stratégie podniku všetkými zamestnancami. Vnútropodnikové marketingové semináre ako prostriedok zjednocovania marketingovej orientácie. Otvorené a krátke komunikačné cesty sprostredkovania marketingových cieľov. Význam vnútropodnikovej marketingovej komunikácie v orientácii zamestnancov na trhové efektívne ciele.