Maketa ukazovateľov marketingového informačného systému podniku. - Kretter, Anton
Informácie tvoria v systéme riadenia podniku bázu, o ktorú sa opiera rozhodovací proces. Informačné zdroje, ktoré napĺňajú informačný systém údajmi, sa rozdeľujú do dvoch prameňov: vlastné údaje, ktorých vznik a tvorba majú priamu internú väzbu v činnosti podniku, a externé informácie pochádzajúce z vonkajšieho prostredia. Prezentácia makety marketingového informačného systému podniku pozostávajúceho z interných a externých informácií.