Marketing v nemarketingovom prostredí. - Lieskovský, P.
Charakteristika marketingu ako princípu (a realizácie princípu) podriadenia vývoja, výroby, reklamy, predaja a servisu tomu, aby sa vyhľadal, získal a udržal zákazník. Nedostatky, ktoré sa vyskytujú v súčasnom uplatňovaní marketingu a náčrt východísk ich odstránenia.