Marketing v procesu řízení vývoje nového výrobku. - Hladík, S.
Základné informácie o možnostiach marketingového prístupu k vývoju nového výrobku. Bloky metodiky marketingového riadenia vývoja výrobku. Marketingový výskum vývoja nového výrobku. Marketingový vývoj nového výrobku. Marketingový výskum konečného výrobku.