Marketing w malej firmie. - Hejduk, I.
Definícia marketingu podľa americkej spoločnosti AMA. Každá koncepcia marketingu musí mať 8 čęt, ktoré autor vysvetľuje. Trh malých firiem. Štyri etapy marketingovej činnosti - určenie trhu, ciele marketingu a jeho stratégia a napokon príprava na jeho realizáciu, ktorá zahrňuje reklamu, balenie a ceny.