Marketingový plán aneb Kdo bude kupovat a proč. - Linburnová, C.
Úspešnosť podnikania nezávisí len na dobrej kvalite výrobku či služby, ale aj na pochopení ako produkt či služba vyhovuje potrebám zákazníka, kto sú ľudia, ktoré kupujú daný výrobok, čo ich zaujíma, prečo nekúpia konkurenčný výrobok. Určenie a poznanie potenciálneho zákazníka, odhad dopytu a konkurencie, ako nevyhnutné predpoklady zostavovania marketingového plánu. Dôležitosť pravidelného prieskumu trhu.