Marketingový plán obce. - Bureš, I.
Predstaviteľstvo obce má dve základné možnosti ako postupovať v otázke príjmov a výdavkov obce - byrokratickú a marketingovú. Pri marketingovom riadení obec získava väčšinu príjmov nie z daní, ale z vlastnej podnikateľskej činnosti. Vo vyspelých trhových ekonomikách marketingová činnosť obce má tri základné oblasti: prieskum trhu v obci i mimo obec; propagácia obce a styk s verejnosťou. Nevyhnutné vlastnosti marketingového pracovníka obce. Význam logistiky v riadení obce.