Na otázky odpovedá Ivan Bureš. - Bureš, I.
Odpovede na otázky, akým spôsobom je riešený marketingový prístup zahraničných firiem k poskytovaniu prepravných služieb a špedičnej činnosti, aké sú skúsenosti s uplatňovaním marketingu v poisťovacej praxi a ako pristupovať k marketingu v bankovníctve.