Na otázky odpovedá Ivan Bureš. - Bureš, I.
Marketing predaja piva na presýtenom trhu. Charakteristika marketingu v bankovníctve. Prednosti leasingu pred hotovostnou platbou napr. pri kúpe osobného automobilu. Čo je to marketingový informačný systém.