Na otázky odpovedá Ivan Bureš. - Bureš, I.
Odpovede na otázky, či existuje rozdiel medzi marketingom priemyselného a spotrebného tovaru, čo sú to distribučné kanály, čo je v marketingovej stratégii dôležitejšie: zisk alebo podiel na trhu, aké vlastnosti musí mať vedúci predaja a čo je predajné teritórium.