Poptávky a ceny. - Novák, D.
V trhovom hospodárstve patrí medzi najdôležitejšie ekonomické vzťahy závislosť odbytu tovaru na jeho cene. Článok popisuje výsledky štúdií zahraničných univerzít a výskum amerických firiem zameraných na pružnosť dopytu.