Počátky marketingu v Meoptě Přerov. - Doubek, J.
Meopta Přerov je štátna účastinná spoločnosť zameraná na výrobu opticko-mechanických prístrojov. Výroba vojenskej techniky, ktorá tvorila 70 perc. výrobnej náplne, klesla na minimum, poklesol vývoz, počet zamestnancov sa musel znížiť zo 4000 na 2500. Náčrt toho, ako sa podnik snaží riešiť situáciu i za pomoci marketingu.