Quotas as commitment in Stackelberg trade equilibrium. - Baye, M.R
Analýza dvojstavovej Stackelbergovej hry medzinárodného obchodu, pričom domáca firma využíva výhodu prvého ťahu. Poukaz na to, že kvóta poskytuje firmám mechanizmus na dosiahnutie rovnováhy s vyššími ziskami. Kvóta, nastavená nad úroveň počiatočnej rovnováhy importu môže zvýšiť import i zisky.