Sozial - Erfindungen. <Ein> bedeutsamer Weg im "Quality of Life"-Konzept des Marketing. - Wilkes, M.W
Kvalita života (Quality of Life) ako nová filozofia manažmentu a marketingu. Marketing, vychádzajúci z potrieb znižovania škodlivých komponentov vo výrobkoch, ekologických obalov a pod., je marketingom "druhej triedy". Marketing prvej triedy prispieva k riešeniu sociálnych problémov. Marketing a sociálne objavy. Riešenie širokého spektra sociálnych a politických problémov.