Stručný kurz marketingu. - Trojan, J.
Zahájenie kurzu marketingu vstupnou informáciou. Vyjadrenie podstaty marketingu v čs. literatúre. Podstata marketingu podľa Encyklopedia of Management (USA): orientácia na zákazníka a integrované využívanie všetkých zdrojov podniku k dodávaniu požadovaného tovaru a služieb v záujme dosiahnutia zisku. Vysvetlenie pojmov marketingové správanie a marketingová stratégia. Uplatňovanie marketingových zásad T. Baťom. Uplatňovanie marketingovej stratégie v čs. podmienkach.