Supply risk management under imperfect competition - empirical applications to the Swedish pulp and paper industry. - Bergman, M.
Problematika rozvoja a fungovania švédskeho trhu papiera a papieroviny - model podniku nakupujúceho vstupné produkty v podmienkach neistoty. Riadenie trhu v podmienkach nedokonalej konkurencie. Proces stanovenia cien papiera a papieroviny. Problematika podnikového riadenia v podmienkach neistoty.