Telefonický marketing. 1.
Ukážky z poradného listu pre úspešnú telekomunikáciu. Charakteristika významu aktívneho telefonického marketingu. Odmeňovanie telefonických predajcov. Dialóg so zákazníkom, spotrebiteľom. Medzinárodné telefonické hovory.