Trade policy: regionalization versus globalization. - Rosen, G.R
Myšlienky z práce profesora Washingtonskej univerzity o protichodných trendoch vo vytváraní trhov regionálnej a národnej povahy a svetového trhu na druhej strane. Obmedzujúce postoje vlády sú odrazom nacionálnych a defenzívnych postojov ich obyvateľstva, ktorá však svojim spotrebiteľským správaním na trhu favorizuje globalizáciu trhu.