Variations in the response of real output to aggregate demand shock: a cross-industry analysis. - Kandil, M.
Analýza faktorov, ktoré ovplyvňujú odpoveď na skutočný výstup agregovaných dopytových šokov v jednotlivých odvetviach priemyslu v USA. Účel analýzy, použitá metóda a konkrétne výsledky.