Vorsicht vor dem Vergleich mit westlichen Muster-Betrieben. - Strothmann, K.-H
Poznatky marketingového poradenstva v podnikoch bývalého RVHP na príklade východného Nemecka. Nepredajnosť výrobkov a potreba vývoja nových výrobkov. Problémy vyplývajúce z redukcie pracovníkov oddelení výskumu a vývoja. Potreba organizácií vonkajších služieb pre umiestnenie výrobku na trhu. Nedostatok kvalitných odborníkov. Porovnanie západných a východných podnikov, predovšetkým počtov "produktívnych" a "neproduktívnych" pracovníkov. Stratégia personálnej práce.