Vznik plodinovej burzy v Bratislave. - Fabricius, M.
Snaha o odstránenie "čierneho" obchodu a o rast legitímneho obchodu s poľnohospodárskymi produktami. Spory o počte búrz v ČSR a ich rozmiestení, o pomere volených a menovaných členov burzovej rady, o charakter bratislavskej burzy.